formik asit vwr için ürünler (3)

Askorbik Asit (C Vitamini/E300)

Askorbik Asit (C Vitamini/E300)

C vitamini (aynı zamanda askorbik asit veya L-askorbik asit olarak da bilinir), vücutta birçok metabolik süreçten sorumludur. Karbonhidrat, protein ve yağ metabolizmasında, ayrıca hemoglobin, eritrositler ve bazı hormonların sentezinde rol oynar. C vitamini, okside veya indirgenmiş formda L-askorbik asit şeklinde bulunur. Işığa ve ısıya karşı oldukça hassastır.
Askorbik Asit (C Vitamini/E300)

Askorbik Asit (C Vitamini/E300)

C vitamini (aynı zamanda askorbik asit veya L-askorbik asit olarak da bilinir), vücutta birçok metabolik süreçten sorumludur. Karbonhidrat, protein ve yağların metabolizmasında, ayrıca hemoglobin, eritrositler ve belirli hormonların sentezinde rol oynar. C vitamini, okside veya redukte formda L-askorbik asit olarak bulunur. Işık ve ısı nedeniyle yok olmaya karşı oldukça hassastır.
Asidik peynir altı suyu (AWP)

Asidik peynir altı suyu (AWP)

Asidik peynir altı suyu tozu (AWP), peynir veya asidik kazein üretiminin bir yan ürünüdür. Yumuşak peynirlerden elde edilen taze peynir altı suyunun kurutulmasıyla üretilir. Mikrobiyal fermantasyon, süt mikrobu kullanımını azaltır ve laktozu laktik asite dönüştürür. Asidik peynir altı suyu tozu, esasen ricotta ve peynir altı suyu tereyağı üretiminde kullanılır. Ayrıca ekmek, kraker, etler, hamur işleri ve hazır gıdalar gibi birçok işlenmiş gıda içinde bir bileşen olarak kullanılır. Asidik peynir altı suyu tozu, çikolata ve şekerlemelerde de bulunur. Foodcom tarafından sunulan ürün, hayvan yemi üretiminde de kullanılabilir. Küçük domuzların beslenmesinde tatlı peynir altı suyu tozuna ekonomik bir alternatif olarak popülerdir. Asidik peynir altı suyu tozu, düşük pH'lı süt ikamelerinde de kullanılmaktadır.